Dvije osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći u Hercegovini | HIP.ba

Za protekla 24 sata (17/18.11.2022.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 4 prijave; na području Konjica 3 i na području Mostara 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nesreća; na području Konjica 2, na području Čitluka 1, na području Mostara 1 i na području Čapljine 1.  Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

-17.11.2022. godine, u 11,20 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M17, u mjestu Zukići, u kojoj su sudjelovali M.S. (1998) iz Sinja RH s vozilom marke Mazda i I.B. (1994) iz Neuma s vozilom VW Touran. Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač M.S. i suputnica iz vozila Mazda M.K. (1999), dok su drugi suputnik iz vozila Mazda I.H. (1997) i vozač VW Tourana I.B. zadobili ozljede neutvrđenog stupnja. Na lice mjesta pozvana je Hitna pomoć. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, a promet se na navedenoj cesti do završetka očevida odvijao uz reguliranje patrole policije – priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Previous articlePREPORUKA ZA HRVATSKE NAVIJAČE: Ponesite mobitel koji ćete kasnije lako uništiti

hip.ba

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi