back to top

Državljanin BiH napravio kaos: Ozlijedio pet policajaca |

državljanin bih napravio kaos: ozlijedio pet policajaca

Pripadnici bečke policije sinoć su imali pravu, akcijsku intervenciju tijekom potjere i uhićenja mladića iz Bosne i Hercegovine (25), osumnjičenog za provalu i krađu iz više lokala u kvartu Favoriten.

Naime, policija je sinoć oko ponoći dobila dojavu o provali u nekoliko lokala, nakon čega su odmah krenuli na mjesto događaja. Osumnjičenog su pronašli u blizini mjesta zločina, a kada je vidio policiju, odmah se dao u bijeg.

Tijekom potjere, koja je podsjećala na one filmske, jedan pripadnik policije bio je primoran da ispali metak upozorenja. Konačno, nakon nekog vremena, policija je uspjela da ga uhvati, ali on se nasilno opirao privođenju, pri čemu je ozlijedio pet policajaca.

Tijekom pretresa, kod njega je pronađena ukradena roba, kao i alat za obijanje. Prilikom saslušanja, osumnjičeni je odbio da govori i da surađuje sa policijom.

– Oglas –

On je, po nalogu bečkog javnog tužiteljstva, sproveden u zatvor. Kako prenose austrijski mediji, od petorice ozlijeđenih policajac, trojica će morati na bolovanje, pišu Nezavisne.

– Oglas –

hip.ba

Popularno danas