‘Druga Mostarska biciklijada’ okupila veliki broj sudionika

‘Drugu Mostarsku biciklijadu’ večeras su na šetnici Nikole Šubića Zrinskog (Lenjinovo šetalište) svečano otvorili gradonačelnik Grada Mostara dr. Mario Kordić, predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj.

Tom prilikom gradonačelnik Kordić je svim Mostarcima i gostima poželio ugodno druženje u lijepom ambijentu koji su organizatori priredili.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj izrazio je uvjerenje kako će ova manifestacija postati tradicionalna, te naglasio kako će Sportski savez uvijek pomagati građanima u što ljepšem i zdravijem načinu života.

„Zadovoljstvo mi je vidjeti veliki broj mladih Mostarki i Mostaraca jer je to znak kako će oni u budućnosti podržavati ovu inicijativu“, rekao je predstavnik EU ureda u Mostaru Petar Kraljević potvrdivši kako će Europska unija podržati ovaj projekt i iduće godine.

‘druga mostarska biciklijada’ okupila veliki broj sudionika

“Druga Mostarsku biciklijada” održava se u sklopu Europskog tjedna mobilnosti koji se obilježava od 16-22.09. , a organizatori su Info centar Europske unije u BiH zajedno s Gradom Mostarom i Sportskim savezom Grada Mostara te u suradnji s Biciklističkim klubom Mostar i Udrugom HerzegovinaBike.

‘druga mostarska biciklijada’ okupila veliki broj sudionika

Prije same biciklijade organiziran je Dječji poligon za djecu prvih razreda osnovne škole, te tombola u kojoj su podijeljene vrijedne nagrade.

‘Druga Mostarska biciklijada’ okupila veliki broj sudionika Običan radio.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

  Klub Komitet u Beogradu godinama privlači posjetitelje!

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Opčine i gradovi