back to top

DOBRO vam vedro i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, sunce je uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi radni dan u tjednu, a pri kraju kalendarskoga ljeta, još je samo desetak dana do jeseni, a vrijeme je baš ugodno, još se ne pomišlja ložiti vatru u kaminima, zagrijavati prostorije. Bilo je godina, pa i prije dvije, kada je sezona grijanja počela počela krajem kolovoza . Što ljepši i toplije rujan to bolje za sve: mogu se završiti poljski radovi, ne troše se drva (pelet), a može se šetati kuda ti srce zaželi, a svuda oko nas priroda je lijepa: po gradu, selu, gaju, brdu, planinama, poljima. E, još samo da nam je takvo i društvo, da nam je sposobne i poštene političare, gdje bi nam u dobru bio kraj, ali tko će sve sastaviti, tješimo se?!

Bez obzira ne nesređenu zemlju, društvenu zajednicu, pa i svijet u kojemu živimo, važno je da se mi okružimo dragim i vedrim osobama, obitelji, vjernim prijateljima, a vlastodršci – sve na njihovu dušu: i lopovluk, i pohlepa, i oholost, i nedostatak empatije…prođe im mandat, a savjest ostane nečista…mnoga vrata se zatvore za takve, čak i fenomenalna Hajdučka na Čvrsnici, haha.

U rano jutro ne treba razmišljati niti se opterećivati politikom, ali čovjek se zanese…Vas neka zanese ljepota Vrana, Ljubuše, Čvrsnice, Zavlima, Tušnice, brda i gradina oko Duvanjskog polja i iskoristite lijepo vrijeme prošetati po njima.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, dobro raspoloženi i nasmijani širite oko sebe dobre vibracije i hrabro krenite u sve izazove u novom danu-najljepšem Božjem daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Popularno danas