Dječji vrtić Čapljina dobio digitalni logopedski set

Dječji vrtić Čapljina dobio je vrijedan poklon, a riječ je o realizaciji projekta u kojemu su dobili logopedsku opremu koju će koristiti sadašnji i budući naraštaji djece.

Dječji vrtić Čapljina nastavlja razvijati predškolski odgoj i obrazovanje, te ulaže u modernije i kvalitetnije oblike pružanja pomoći našim mališanima.

Logopedska oprema će zasigurno biti od velike pomoći djeci i roditeljima kojima su učinili dostupnim korištenje logopedskih usluga. Uz pomoć nove opreme, svakodnevno odgovaraju na izazove s kojima se susreću.

Digitalni logopedski set Behringer koristi se u suvremenoj logopedskoj rehabilitaciji govora i slušanja.

Primjenjuje se u logopedskoj dijagnostici, terapiji, poremećajima glasa, izgovora, tečnosti, oštećenje sluha, slušnog procesiranja…

Uređaj se sastoji od tri zasebna aparata koji su na odgovarajući način povezani u jedan jedinstveni sklop, a terapija se zasniva na najnovijim znanstvenim i stručnim načelima:

  • 1. diskontinuiranim perceptivnim optimalama,
  • 2. akustička obrada govornog signala
  • 3. polisenzorna stimulacija (auditivna, vizualna i vibrotaktilna).

Vibrofon je logopedski aparat za artikulacijske teškoće, koji ubrzava terapiju i postiže izvanredne rezultate za kratko vrijeme, nezamjenjivo pomagalo svakog logopeda.

Praksa je pokazala da se najveći uspjeh postiže kod korekcije rotacizma (glasa R), korekcije sigmatizma (glasova C, Z, S, Š, Ž, Č, Ć, Đ i DŽ ), te masaže mekog nepca, logomotorike i izazivanja vanjskih vibracija na larinks.

”Zahvaljujemo se našem gradonačelniku dr. Smiljanu Vidiću te Vladi Republike Hrvatske što su nam pomogli u realiziranju ovog projekta i nabavci logopedske opreme koju će koristiti sadašnji i budući naraštaji djece”, ističu iz Dječjeg vrtića Čapljina.

Objava Dječji vrtić Čapljina dobio digitalni logopedski set pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

Popularno danas