Divlje jagode objavili dugo najavljivani album “Live in Beograd” uz neprolazni hit “Jedina moja”

Dugo najavljivani album “Live in Beograd” legendarnih Divljih jagoda konačno je objavljen. Povodom toga Jagode predstavljaju i live verziju evergreena “Jedina moja” koji se nalazi na popisu od 30 pjesama predstavljenih na ovom izdanju.

Kako je set-lista za taj koncert pravljena zajedno s “Jagodarima” (fanovi benda), onda je bilo očekivano da većinu od 30 numera čine hitovi kao što su “Marija”, “Let na drugi svijet”, “Autostop”, “Kap po kap”, “Zauvijek tvoj”, “Mojoj ljubavi”, “Motori”, “Šejla” i ostali. Na povijesnom koncertu gostovali su legendarni Tifa i pjevač grupe Osvajači, Čipi.

Divlje jagode objavili dugo najavljivani album "Live in Beograd" uz neprolazni hit "Jedina moja"

U protekloj godini nizom slavljeničkih koncerata Divlje jagode su obilježili 45 godina postojanja. “Live in Beograd” održan 8. listopada 2022. u beogradskoj MTS dvorani bio je jedan od koncerata na toj slavljeničkoj turneji. U suradnji s Croatia Recordsom ovaj spektakl je ovjekovječen dvostrukim CD i Blu-Ray izdanjem i dvostrukim vinilom.

Zele Lipovača:“‘Live in Beograd’ je točno ono što smo čekali sve ove godine. Mislim da će sada i zadnjem muzičkom laiku biti potpuno jasno da Divlje jagode podjednako pripadaju Balkanu kao i Zapadu. Mi smo na koncertu ‘Live in Beograd’ poklonili publici, u pravom smislu toga izraza, doslovno zadnji atom snage, uložili smo sve što smo znali i što smo mogli. Publika je zauzvrat, ne štedeći se niti jednoga trenutka, dokazala da su im Jagode u srcu.”

divlje jagode objavili dugo najavljivani album "live in beograd" uz neprolazni hit "jedina moja"
Divlje jagode objavili dugo najavljivani album "Live in Beograd" uz neprolazni hit "Jedina moja"

Mix i master za album radio je Zoran Švigir Švigi. Dizajn je djelo kultnog grafičkog dizajnera i umjetnika Igora CC Kelčeca koji je već desetljećima uz Divlje jagode, ali i osnivača benda Zeleta Lipovaču. Iako na YouTubeu postoje stotine live snimaka njihovih koncerata, ovo je prvo službeno izdanje jednog koncerta Divljih jagoda na nosaču zvuka.

Dvostruki CD “Live in Beograd” možete kupiti po cijeni od 13,50 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na webshopu. Kako je riječ o koncertu koji je zaista odjeknuo u regiji, ovaj proizvod će biti dostupan i u shopu Jugotona u Beogradu.

www.obican.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Brano
Brano zna sve o filmovima i novim serijama. Čest je gost kulturnih događanja u našim gradovima. Najviše voli dobre koncerte i muzičke festivale.

Popularno danas