Derbi 17. kola između HRK Grude i ŽRK Krivaja Zavidovići

U subotu je na programu derbi utakmice 17. kola BH Telecom Premijer lige za rukometašice u kojoj rukometašice Gruda dočekuju ekipu Krivaje iz Zavidovića.

Ekipa Krivaje je u borbi za izlazak na europsku scenu i igra sjajno, što najbolje pokazuje podatak da su Krivajašice ovog proljeća pobijedile u svim prvenstvenim utakmicama. Sigurno je da će taj pobjednički niz pokušati nastaviti i u subotnjoj utakmici i tako napraviti možda i odlučujući korak ka Europi.

Gruđanke su nakon gostujuće pobjede na Ilidži ostale na punom učinku ove sezone i na vodećem mjestu prvenstvene ljestvice.

Svakako je želja ostati na istom putu i pokušati doći do novih bodova prije stanke koja će za Gruđanke biti veoma duga, jer nakon utakmice protiv Krivaje imaju dva slobodna vikenda.

Subotnja utakmica će sigurno biti kvalitetna, borbena i prava poslastica za gledanje. Cure pozivaju sve ljubitelje sporta da u subotu u 18 sati dođu u sportsku dvoranu Bili brig, uživaju u dobrom rukometu i pomognu im da odigraju što bolju utakmicu.

HRK Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići
Subota, 01.04.2023. – 18.00 sati
Gradska sportska dvorana Bili brig Grude
Suci: Bošnjak-Marić (Mostar)
Nadzornik: Suljević (Sarajevo)
17.kolo BH Telecom Premijer lige

Post Derbi 17. kola između HRK Grude i ŽRK Krivaja Zavidovići je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Popularno danas