back to top

MARATONCI U KREVETU Ovi znakovi imaju najjači libido

BIK
Bik je sav u ljubavi i dodirima, stoga ne čudi da imaju snažan libido. Bez obzira jeste li u dugogodišnjoj vezi ili u situaciji za uživanje za jednu noć, možete to raditi satima. Senzualnost je vrlo važna Bikovima, pa je se*s s njima pun poljubaca, senzualnih dodira i romatičnih pokreta. Za njih je to poput osvajanja o kojem se dugo priča.

LAV
Otvoreni su i skloni flertovanju, što ih čini jako popularnima u društvu. Užasno im je teško odoljeti (i toga su oni svjesni), te time uzbuđuju partnera i vladaju svijetom. Njihova strast za životom i ljubav samo jačaju njihov libido, čineći noć strastvenijom što ide dalje. Uz to su vrlo talentirani i kreativni u krevetu, te vole iskušavati nove poze. Jedino što se ne može reći, jeste da sa njima nije dosadno u krevetu!

ŠKORPIJA

Njihova upornost ono je što je privlačno partneru; jedini su znak koji ‘agresivnost’ okreće u svoju korist kada je riječ o se*su. Dobro su poznati po libidu, pa se svaki drugi znak želi spetljati s njima. Njihov životni moto je iskušati život do kraja, a to uključuje i i se*s sve dok ne budu zadovoljni. Njihova strast u krevetu traje cijelu noć, a partner zna da ga neće razočarati.

STRIJELAC
Njima je najvažnije dobro se zabavljati, što ih čini zabavnima i po pitanju seksa. Njihova energičnost privlači ljude jer bi se svi htjeli ‘hraniti’ njihovom vibrom. Entuzijasti su u krevetu i uvijek pokušavaju nešto novo. Snažni libido omogućava im dugonoćni seks, a obavezno se trude da bude nezaboravan. Uz sve to su i velikodušni, pa je seks s njima uvijek vanserijsko iskustvo.

VODOLIJA
Zahvaljujući društvenosti privlače druge. I znaju šta je potrebno da biste zadržali njihovo zanimanje za vas. Sposobnost da se povežu s različitim ljudima samo ih čini još zanimljivijima. Bilo da su u dugoj vezi ili imaju kratku aferu, se*s s njima sve je samo ne običan. Uvijek traže nešto novo u spavaćoj sobi (uključujući i razne igrice), a njihov moćni libido zadržava partnere uz njih stalno iznova.

BONUS VIDEO:

 

aloonline.ba

Popularno danas