back to top

Drage Čapljinke i Čapljinci, suradnici, klijenti i partneri – sretna vam Nova 2023. godina!

Dragi naši čitatelji, gledatelji, slušatelji, posjetitelji, suradnici, klijenti, dragi naši prijatelji, drage Čapljinke i Čapljinci u Čapljini i širom svijeta – sretna vam Nova 2023. godina!

Želimo vam, prije svega, puno, puno, puno zdravlja, ljubavi, sreće i zadovoljstva u novoj godini!

Godina iza nas bila je izazovna, uzrokovana brojnim krizama, poskupljenjima, inflacijom, nestašicom… Nadamo se da će sve to ostati u 2022. godini te da nas čeka prosperitetna i uspješna 2023. godina!

Hvala vam što ste i u protekloj godini bili uz nas i svojim posjetama pokazali da cijenite naš rad. Naš portal oborio je i u 2022. rekorde po čitanosti i zadržao poziciju najčitanijeg portala u Čapljini, Neumu i Stocu, odnosno na jugu Hercegovine, a u 2022. godini postali smo četvrti najčitaniji portal u HNŽ! Uz to zadržali smo i titulu najčitanijeg lokalnog portala u FBiH! O tome više ovih dana.

Nadamo da će se ispuniti sve želje koje imate, bile one vezane za novo radno mjesto, prinovu u obitelji, novi automobil… Sve ono što vam srce poželi, želimo vam i mi!

Veselimo se cijelom nizu događanja u 2023. godini na kojima ćemo se i ove godine družiti s vama, kao i svakodnevnom kontaktu na stranicama weba i društvenih mreža.

Sigurno smo da ćemo i dalje biti portal broj jedan na vašim mobitelima, računalima, društvenim mrežama, video kanalima…

Zdravi, sretni i veseli bili! Živjeli!

Objava Drage Čapljinke i Čapljinci, suradnici, klijenti i partneri – sretna vam Nova 2023. godina! pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Popularno danas