back to top

Humanitarena akcija za pomoć Udruzi paraplegičara

Humanitarna akcija za pomoć Udruzi paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar održana je u subotu na Adventu u Mostaru prodajom slastica i kolača za sve članove udruge.

Ove prohladne prosinačke večeri brojni građani Mostara i okolice su došli kupiti slastice i tako uvelike pridonijeli radu Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar. 

Gradonačelnik Mario Kordić se također uključio u ovu humanitarnu akciju ustupivši štand na šetnici Adventa, što je organizatorima jako olakšalo prodaju.

“Zahvalni na svakom kolaču koji nam je doniran i na svakoj marki koju su građani dali. Zaista je ovo veliko za nas, jer svjesni smo koliko ljudi teško žive. Zahvalio bih se od srca svima onima koji su donirali svoje kolače, potrudili se za nas – izjavio je Ivica Pavlović, predsjednik Udruge paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Marko Ravlić – Mostar.

Često se, kazao je Pavlović, žalimo na život, na svakodnevne probleme, jako smo nezadovoljni, no kada se osvrnemo oko sebe vidimo da ipak male stvari čine život i koliko je samo malo potrebno da bismo izmamili osmijeh na lica onih koji svakodnevno muče svoje muke.

Jedna od organizatorica ove akcije je Antonela Vučić s radija Herceg Bosne, koja je zajedno s Udrugom “Elpida” priklupljala kolače i slastice za humanitarnu akciju.

“Moramo imati malo više sluha za potrebe drugih, jer dobro se uvijek dobrim vraća “, poručila je Antonela Vučić.

Ona se zahvalila gradonačelniku Mariju Kordiću koji se odazvao pozivu te vrijednim domaćicama koje su donirale svoje poslastice i kolače.

“Kolači i slastice su se prodale, svi su otišli kući sretni i zadovoljni, a mi ostali nemojmo misliti na potrebe drugih samo u ovo blagdansko vrijeme, te kad god možemo pomozimo”, pozvali su iz Udruge “Elpida”.

Popularno danas