25 malih obrtnika na sajmu u hotelu Mostar

Četvrto izdanje sajma rukotvorina i malih poduzetnika pod nazivom Ruke – Art Bazaar u iduću nedjelju će okupiti preko dvadeset pet malih obrtnika i kreativaca koji će predstaviti i izložiti ručno rađene proizvode u prostoru hotela Mostar. Kao i posljednje tri godine, sajam je humanitarnog karaktera, te će svi izlagači dio prodaje donirati u humanitarne svrhe.

Božićna kupovina

Pripreme za sajam se privode kraju, organizatori kažu da su uzbuđeni predstaviti izlagače sugrađanima, poručujući kako će posjetitelji moći uživati u nagradnim igrama, popustima, promotivnim cijenama i zabavi za mališane. Posjetitelji će imati veliki izbor ručno rađenih komada odjeće, nakita, proizvoda za bebe, prirodne kozmetike i svega za dom. 

Neki od izlagača su Poppy, Nakit Prela, Pulvinaris, Doxx, Svjetlow, Shebek, Avia, Wendy, Sherbetlook i drugi.

– Jedva čekamo predstaviti preko 20 izlagača, uživati u proizvodima, odličnoj atmosferi te nagradnim igrama. Sajam je odlično mjesto da obavite božićnu kupovinu za najmilije i podržite naše rukotvorce, navode organizatori.

Naglašavaju kako je vrijeme darivanja i da samo dolaskom pridonosite skupljanju prihoda za donaciju humanitarnoj udruzi ‘’Pomozi mojoj nevjeri’’.

– Vjerujemo da će zbog svega navedenog sajam biti događaj koji će pamtiti i izlagači koji će predstaviti radove i posjetitelji koji će biti dio posebne blagdanske priče u Mostaru, naveli su.

Sajam će trajati od 12 do 20 sati, a ulaz je besplatan.

25 malih obrtnika na sajmu u hotelu Mostar

– Presretni smo odzivom na svakom sajmu, jer je ovo nešto za što vjerujemo da treba našem gradu. Uvijek je, pa tako i sad, veliko iščekivanje i očekivanje. Posebno u vremenu darivanja. Drago nam je što ljudi biraju kvalitetne, alternativne verzije darova za svoje najmilije i to je ono što smo primijetili i na prvom Sajmu. Posjetitelji dolaze na naš Sajam u nadi da će pronaći darove koji imaju posebnu priču iza njih. Bez naših sugrađana ovaj Sajam ne bi bio ono što je i hvala im na tome, kazala je u ime organizatora Tea Antunović.

Bh. brendovi

Jedan od ciljeva predstojećeg događaja je i promocija radova i zanata državljana Bosne i Hercegovine. Oni danas malo izvoze, pa im je za opstanak i napredak potrebna potpora sugrađana i sunarodnjaka. Ovakvi sajmovi su idealna prilika i za njih.

– Naš glavni cilj je promocija ili predstavljanje naših sugrađana i državljana Bosne i Hercegovine, te njihovih brendova u cilju smanjenja nekvalitetnih proizvoda, proizvoda koje uvozimo iz drugih država, a sve imamo upravo tu ispred nas. Želimo približiti njihove proizvode posjetiteljima i dati im priliku da se educiraju o smanjenju brze mode… Da radije biraju naše domaće brendove prije uvoznih, kaže Antunović.

Osim sajmova, Ruke imaju u planu i druge događaje koji će se baviti promocijom naših brendova, kao i veliki projekt kojeg će uskoro predstaviti!

N. K.dnevni.ba

Popularno danas