Žene rođene u ova 3 tri znaka svaki muškarac želi da oženi

Ljubav je najljepši osjećaj na svijetu i svako od nas mašta o partneru s kojim će provesti cijeli svoj život i dijeliti i dobro i zlo. U današnje vrijeme, kada se brakovi sve više raspadaju, prava je sreća naći osobu s kojom ćemo izgraditi sve i u kojoj ćemo pronaći svoju polovinu.

Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac, a evo i koje su to.

Ovan

Sadržaj članka (otvori)


Žena rođena u znaku Ovna je jaka, samosvjesna i odvažna. Njena neustrašivost, temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu. Uvijek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Ona stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega. Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama, djecu odgaja u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Rak

žene rođene u ova 3 tri znaka svaki muškarac želi da oženi
Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere “do koske” – one ne znaju za polovičnu ljubav. Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega. Ponekad su sklone da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju.

Privlači ih topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Odlične su kuvarice i posebno vole da uživaju spremajući bližnjima. Posvećene su majke kojima su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuju samo ljubav i iskrenost.

  Dnevni horoskop za 25.12.2022.

Lav

žene rođene u ova 3 tri znaka svaki muškarac želi da oženi
Ponosna i strastvena, žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona. Ima urođeni šarm te se ne trudi puno u osvajanju partnera.

Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.infowww.minimagazin.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
spot_img

Popularno danas

Općine i gradovi