Kordić i Marić primili u posjet novog veleposlanika Velike Britanije

Gradonačelnik Grada Mostara dr. Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić danas su u Gradskoj vijećnici primili u posjet novog veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva u Bosni i Hercegovini Juliana Reillya. Tom prilikom razgovarali su o aktualnoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Mostaru, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Gradonačelnik Kordić upoznao je veleposlanika s aktivnostima koje je urađene u Mostaru u proteklom razdoblju, a imaju za cilj poboljšati kvalitetu života svih građana. On se također zahvalio Velikoj Britaniji na potpori koju daje projektima u Mostaru izrazivši nadu kako će dobra suradnja biti i nastavljena.

Veleposlanik kojemu je ovo 17-ti dan na toj dužnosti naveo je kako će Mostar i dalje imati potporu Velike Britanije, te je pohvalio dobre političke odnose koji su formirani u Mostaru.

Predsjednik Gradskog vijeća naveo je odluke koje je donijelo Vijeće u ovom sazivu, a koje imaju za cilj privući investicije u Mostar i smanjiti odlazak mladih ljudi s ovih prostora.

kordić i marić primili u posjet novog veleposlanika velike britanije

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić uručili su veleposlaniku prigodne poklone i zahvalili mu se na posjeti.

Objava Kordić i Marić primili u posjet novog veleposlanika Velike Britanije pojavila se prvi puta na Grad Mostar.

www.mostar.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Ivo
Ivohttps://mostarski.info
Ivo je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istražvač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.
Da li izlazite na izbore u BiH?Da li planirate glasati na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini?

Popularno danas

Opčine i gradovi