back to top

Evo šta posljednji pun Mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku

Posljednji ovogodišnji pun Mjesec, 27. decembra, nastupa u znaku Raka, dok je Sunce u znaku Jarca – oni se nalaze na suprotnim krajevima, a mi smo uhvaćeni u sredini, pokušavajući da uspostavimo ravnotežu usred tih čudnih vibracija.

Pun Mjesec u Raku sarađuje sa Saturnom, donoseći dozu svijesti i odgovornosti – Univerzum nam daje priliku da provjerimo koliko smo emocionalno zreli. Možemo da očekujemo pojačana osjećanja, ali ne i emocionalni ringišpil – ovo je više lagana vožnja ka samospoznaji.

Istovremeno, retrogradni Merkur, koji je u kvadratu sa Neptunom, planetom iluzije, vrši svoj uticaj, a zvjezdani savjet je da se ne zaplićemo pretjerano u svoje misli i da pustimo vibraciju Rakova da teče kroz naša osjećanja. Sve je u pronalaženju unutrašnjeg mira i utočišta.

Ovan


Pun Mjesec u Raku donosi atmosferu domaćeg mira i pomirenja – prihvatanje i razumijevanje, uprkos napetosti i nesuglasicama, oproštaj koji razrješava sve ljutnje.

I ne treba da se naročito trudite oko toga i pravite velike gestove, samo odvojite vrijeme za tišinu i dozvolite sebi da se zaustavite, umirite, odahnete i pustite da se prašina slegne. Neka vaše udobno gnijezdo bude tvrđava vaše sigurnosti, a vaš emocionalni prostor vaše utočište spokoja.

Bik

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Ovo je vrijeme za širenje uma – trenuci spoznaje su pred vama, pozivajući vas da proširite perspektivu. Treba da odmorite od tvrdoglavosti, koju često koristite kao svoju supermoć (i često vam uspijeva) i da umjesto toga upotrijebite mudrost.

Otvorite se novim načinima gledanja na svijet. Posavjetujte se sa bliskim ljudima i ovaj put ih poslušajte – oni navijaju za vas i poznaju vaše slabosti i snagu bolje od vas samih.

Blizanci

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Pun Mjesec u Raku stavlja pod reflektor pitanje lične vrijednosti – odvojite trenutak da razmislite o tome šta najviše cijenite i kako raste i razvija se ono u šta ulažete. Razmislte o odnosima i o tome kako vas drugi doživljavaju i zašto vam je zbog toga (malo) neprijatno.

Držite se svojih najjačih strana i fokusirajte se na ono što vam je zaista važno. Radi se o tome da ostanete vjerni svojoj suštini i dozvolite Univerzumu da pojača te dobre vibracije. Ovaj tranzit služi da se okružite svojim ličnim luksuzom i da uživate u njemu.

Rak

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Pun Mjesec u vašem znaku zauzima centralno mjesto – nebeski reflektor usred vašeg unutrašnjeg svijeta stavlja samootkrivanje u centar pažnje. Prihvatite istine o sebi, koje izviru iz vašeg uma i srca. Odbacite nerealna sopstvena očekivanja i recite zbogom ispunjavanju očekivanja drugih.

Vi ste na centru scene, glavna uloga je vaša i svjetlost je uperena u vas. Dozvolite da vaš emocionalni sjaj preuzme vođstvo – zaobiđite logiku, jer vi ste duša kojom vlada Mjesec. Zauzmite svoj prostor i proglasite puno vlasništvo nad svojim manama i slabostima, znajući da su one materijal za vašu ličnu evoluciju.

Lav

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Vrijeme je za duboko duhovno zaranjanje. Pun Mjesec u Raku vas podstiče da očistite svoj mentalni prostor i uvedete duhovne rituale u redovnu rutinu. Vaš životni ples se odvija na mjestu gdje se spaja materijalno i duhovno.
Odvojite malo vremena za samoću i razmislite o tome koliko ulažete i koliko se trudite u materijalnom svijetu – malo ste preopterećeni, zar ne? Postavite određene granice sa sobom i prilagodite svoje nivoe ulaganja – dio energije treba vam za putovanje u središte sopstvenog bića.

Djevica

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Ovaj period vam donosi zapanjujuće uvide, kada su u pitanju vibracije zajednice. Vrijeme je da pogledate širu sliku jedinstva i povezanosti, kako bi shvatili zašto ne nalazite baš onu vrstu podrške koja vam je potrebna u svojoj ekipi.

Vidite sebe kao dio kosmičke slagalice, kao instrument u nebeskom orkestru, glas u kosmičkom horu. Znajte da ste na svom mjestu i da je u redu i ako malo falširate – ne mora sve biti besprijekorno, važno je da radite ono što vas najviše približava vašim idealima. I vaša ekipa za podršku radi najbolje što može i znate šta? To je dovoljno.

Vaga

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Pun Mjesec u Raku označava vrijeme zrelosti i punog cvijeta. Pripremite se za zasluženo priznanje koje vam dolazi. Na pomolu bi moglo biti unapređenje na poslu ili prilika da budete nagrađeni za svoj trud.

Ako usput shvatite da ono što želite nije u skladu sa vašim trenutnim putem, budite hrabri i preduzmite sve što je potrebno da osigurate svoje blagostanje. Preuredite svoj život, svoje misli, svoje želje, za sopstvenu vrhunsku udobnost. Vjerujte svojim instinktima.

Škorpija

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Spremite se za nekoliko kosmičkih obrta – možda ćete naići na trenutke koji dovode u pitanje vašu ličnu filozofiju i vjeru. Neka ovi izazovi podstaknu vaš lični rast.

Izaberite optimizam umjesto pesimizma, fokusirajte se na dobre vibracije – saznajte šta je ono dobro iz „ko zna zašto je to dobro“, jer to je to saznanje transformativno. Promijenite igru u svoju korist. I ne zaboravite da se zabavljate pri tome.

Strijelac

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Pun Mjesec u Raku obasjava zveckavo polje zajedničkih finansija i investicija – prihvatite se čišćenja. Očistite svoj kosmički ormar, bacajući stvari koje vas više ne raduju.

Ovo je igra davanja i primanja, koja osigurava da dobijete ono što vam je potrebno, zato pustite sebe da pustite stvari, kako biste napravili mjesta za nove stvari. Vaš rast na kraju ove godine i cijele sljedeće postavlja temelje za dugoročni uspjeh. Vrijeme je da počnete da gradite svoju ličnu imperiju, ciglu po ciglu.

Jarac

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Odnosi su u fokusu – pun Mjesec u Raku je trenutak za procjenu i oslobađanje od veza koje ste prerasli. Razmislite o granicama koje ste postavili prijateljima, kolegama, porodici. Vi ste vrijedni i spremni da vučete i gurate, mnogo, teško i strpljivo, kao konj.

To je vaša supermoć i vrijeme je da počnete mudro da je koristite. To znači da treba da razgraničite neke stvari sa sobom – da kažete: „Ne“, jasno i glasno, tamo gdje treba da odjekne i da ponudite maslinovu grančicu takta i diplomatije tamo gdje je potrebno suptilnije djelovanje. To je vaše usavršavanje za njegovanje odnosa.

Vodolija

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Razmislite o svom blagostanju. Pun Mjesec u Raku stavlja u fokus vaše fizičko i mentalno zdravlje. Gdje ste tokom godine za vama pravili propuste, gdje ste mogli malo da ukočite i odmorite, a vi ste uporno nastavljali dalje?

Vi ste često tvrdoglaviji od Bikova i skloni „tunelskom“ pogledu i treba vam pauza da malo pogledate okolo, proširite perspektivu i pronađete više ravnoteže. Da li svojim emocijama poklanjate pažnju koju zaslužuju? Kakav je vaš odnos sa svojom duhovnošću? Ne dozvolite da vas svakodnevnica potpuno proguta, pritisnite mentalnu pauzu, odmorite mozak i nahranite dušu.

Ribe

evo šta posljednji pun mjesec u 2023. godini donosi vašem znaku
Vrijeme je da oslobodite svoju kreativnost. Odavno osjećate želju da zablistate i sada imate podstrijek koji ste čekali. Dozvolite sebi da provodite vrijeme crtajući, slikajući, plešući, pišući ili na bilo koji drugi način na koji volite da se izražavate.

Razmislite o tome kako ste zanemarili svoj lični plamen i šta je potrebno da bi se razgorio – ovo je poziv da slavite sebe. Uronite u stvari koje volite i pustite da vas mašta vodi. Kao što pun Mjesec osvjetljava noćno nebo, vi ste plamen koji osvjetljava prostor oko vas. Zaslužujete da se sami zagrijete na tom plamenu, onako kako uvijek grijete druge.

Izvor: Wannabe magazine

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas