Dnevni horoskop za 30.12.2022.

Ovan


Ako partner odluči da vam se povjeri, poslušajte ga, ma koliko biste razgovor najradije izbjegli. Ukoliko druga strana osujeti da umanjujete značaj problema koji ga muče, mogao bi se uvrijediti i sasvim povući u sebe. Ne gubite vrijeme na poslove koji iziskuju zahtjevniji angažman, jer ćete stati na pola puta i shvatiti da je to prevelik zalogaj za vas.

Bik

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Bićete puni kreativne i pokretačke energije koja će vas voditi prema novim životnim iskustvima. Putovanja, telefonski pozivi i slučajni susreti donose razlog za veselje. I na ljubavnom planu vas očekuju srećni trenuci. Partner će intuitivno osjetiti šta vam je potrebno, a ako ste sami, neko će se posebno potruditi oko vas.

Blizanci

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Odnosi sa starijim članovima porodice ili bračnim partnerom zahtijevaće povećan oprez. Ako rješavate porodična pitanja vezana za nasljedstvo i podjelu imovine, nemojte nestrpljivošću potencirati svađe. Ukoliko planirate odlazak u kupovinu, odredite limit troškova i kupujte planski. Partner će vas oko nečega kritikovati, a vi ćete mu ljutito uzvratiti.

Rak

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Težićete novim iskustvima, a rutina i sve što je uobičajeno biće vam mrsko. Na trenutke ćete se pitati šta vas veže za partnera i kako usuglasiti vaše karakterne različitosti. Ipak, to će biti prolazno neraspoloženje pa će vas takve misli brzo napustiti. Izbjegavajte ulaganja i troškove. Pripazite da ne izgubite novčanik ili dokumente.

Lav

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Posao će zahtijevati povećani angažman, a neki će morati raditi i prekovremeno. Dobro ćete se snaći na sceni, na ispitima i pred grupom ljudi, a tremu ćete uspješno savladati. Odgovaraće vam popodnevni odmor, lagana šetnja s kućnim ljubimcem i opuštanje uz čitanje ili bavljenje hobijem.

Djevica

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Bićete društveni pa ćete, nakon radnog vremena, rado otići s kolegama na kafu. Intuicija, ali i šarm, biće vaši saveznici u ljubavnim stvarima. Ukoliko u većem društvu upoznate privlačnu osobu, postoje ogromne šanse da ćete se uskoro zbližiti. Veče biste mogli predodrediti kulturnom uzdizanju te otići u pozorište ili na izložbu slika.

Vaga

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Bićete brzopleti i neobjektivni. Zanemarivaćete stvarne propuste, a previđati one najbitnije. U poslu ćete se osjećati sputano, posebno ako ste nečiji pomoćnik, pripravnik ili asistent. Bićete nezadovoljni postojećim stanjem u ljubavnom životu. Željećete nešto promijeniti, ali druga strana neće reagovati na željeni način.

Škorpija

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Mogli biste skrenuti pažnju na sebe neobičnim, ali originalnim, odjevnim kombinacijama. Istaknućete ono najljepše na sebi, vrlo hrabro i provokativno. Mobilni telefon će vam često zvoniti, a primaćete i mnogo poruka. Ako se želite zabaviti sa prijateljima, nećete pogriješiti ukoliko odete na mjesta na kojima još niste bili.

Strijelac

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Dan je povoljan za one koji žele obaviti poslovanje s bankom, vratiti dugove ili podići zajam. S osmijehom ćete propratiti ostvarenje sve većeg sklada s partnerom. Ipak, nemojte se prebrzo opustiti, jer još ima situacija koje niste riješili do kraja. Veliku pažnju posvetićete spoljašnjem izgledu, što neće proći nezapaženo.

Jarac

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Iskoriste sve što vam se pruža, bez mnogo razmišljanja. Potrudite se da obnovite staru vezu ili uspostavite skladan odnos s bračnim partnerom. Smirenošću i ljubaznošću oduševićete ljude koji će boraviti u vašem društvu. Mnogi će se diviti vašoj mirnoći i sklonosti da na logičan način rješavate svoje i tuđe probleme.

Vodolija

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Poslovne obaveze biće stresne, iako ćete se dobro snalaziti. Ipak, pred kraj radnog vremena ćete osjetiti umor. Partner će nametati svoja mišljenja i prekidati vas u pola rečenice, kada pokušate iznijeti svoj stav. To će vas iznervirati pa ćete se povući u mir svoje sobe. Razgovor sa starijom ženom podstaknuće vas da joj se povjerite.

Ribe

dnevni horoskop za 30.12.2022.
Neće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će vam biti u porastu uprkos otežanim okolnostima. Donijećete bitne odluke koje se tiču i karijere i porodice. Neke ćete odmah i ostvariti, a one teže i važnije još neko vrijeme analizirati. Ako se nađete u nekom društvu, spontano započeta komunikacija biće uvod u lijepo prijateljstvo.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas