back to top

Dnevni horoskop za 29.04.2024.

Ovan


Planetarni uticaji probudiće u vama pravog entuzijasta. Imaćete više vremena za kontakte s prijateljima i razne sportske aktivnosti. Bićete smireni, a zadovoljstvo pronalaziti u malim stvarima. Na poslu ćete biti veoma produktivni pa će vas šefovi često hvaliti.

Bik

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Obogatite dan raznovrsnim aktivnostima – posvetite se partneru, djeci, ali i vježbanju. Uživajte u onome što imate i u čemu ste uspjeli, ne razmišljajući o onome što vam nedostaje. Ukoliko osjetite tugaljivost ili pad raspoloženja, pomoći će razgovor s nekim ko je veseo, ali i dovoljno osjećajan da vas razumije.

Blizanci

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Slobodno vrijeme ispunićete baveći se hobijima ili kontaktu s prijateljima. Nećete imati mira sve dok osoba koja vam se sviđa ne pošalje jasan znak da nije ravnodušna prema vama. Vaša upornost mogla bi naići na plodno tlo, jer će suprotna strana pozitivno reagovati i dati vam do znanja da nije ravnodušna prema vama.

Rak

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Napeta porodična situacija mogla bi vas uznemiriti. I odnos s partnerom neće biti dovoljno blizak, posebno ako budete isticali samo vlastite potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Shvatićete da ništa ne možete riješiti sami nego uz pomoć ostalih.

Lav

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Osjetićete nalet energije, ali nećete znati kako i kuda je usmjeriti. Budite što aktivniji – šetnjom, vožnjom bicikla ili rolera izbacite višak energije. Pomaci u emotivnom životu donose slobodnima prilike koje obećavaju više nego što se sada čini. Ako ste posvađani sa simpatijom, dan je dobar za pokušaj pomirenja.

Djevica

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Mogli biste se osjećati iscrpljeno i bezvoljno. Ako ste željni mira i odmora, otkažite dogovore. Uspijete li izbjeći svađu s rođakom ili s prijateljem, dan ni neće biti loš. Pomalo ćete strepiti od nečijeg dolaska, posebno ako je to neko s kim niste u najboljim odnosima. Ipak, biće to ujedno i prilika da se zbližite.

Vaga

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Ukoliko želite da vas bližnji shvate ozbiljno, ne pretjerujte s kritikama, posebno ako nešto pokušavate raščistiti. Zapostavljaćete važnost bračne komunikacije, na čemu će vam partner zamjeriti. Nećete imati volje ni nerava za druženje s porodicom. Njihove priče biće vam naporne pa ćete se radije povući u svoju sobu.

Škorpija

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Vaše veliko samopouzdanje dobro će djelovati na poslovni život. Bićete pristupačniji i velikodušniji prema kolegama pa ćete zanemarivati sitnice oko kojih obično se obično posvađate. Planete vam daju više hrabrosti i inicijative pa je vrijeme da u ljubavnom životu dovršite nešto što ste započeli.

Strijelac

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Nove okolnosti motivisaće i pokrenuti vaše unutrašnje rezerve, a porast samopouzdanja i optimizma pomoći u savladavanju prepreka. Do izražaja će doći vaš individualizam i želja za rješavanjem problema. Promjene će biti popraćene pažljivošću i partnerovom podrškom, a on će biti zaslužan i za neke vaše odluke i pozitivne pomake.

Jarac

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Osjećaj iscrpljenosti nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem. Mogli biste se osjećati još i lošije pa je bolje dan provesti u aktivnom odmoru. Pri tome izbjegavajte ljude koji vas i inače nerviraju. Bračni sklad narušiće verbalna nadmudrivanja. Ne izvlačite na površinu situacije koje su nebitne i koje su dio partnerove prošlosti.

Vodolija

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Oni koji maštaju o novoj romansi, trebalo bi da veću pažnju posvete osobi koja je često u njihovoj blizini. Počnete li komunicirati, shvatićete da imate mnogo dodirnih tačaka. Dan je idealan za komuniciranje i donošenje odluka pa ga i i iskoristite u te svrhe, bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom životu.

Ribe

dnevni horoskop za 29.04.2024.
Nemojte trošiti energiju na zahtjevnije fizičke radnje. Neka vam lagana šetnja bude vrhunac današnjih aktivnosti. Više vremena provodićete u društvu brata, sestre ili rođaka. Mogli biste im u nečemu pomagati, možda u uređenju kuće ili ćete ih ugostiti u svom domu na nekoliko dana.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas