Dnevni horoskop za 29.03.2023.

Ovan


Ne budite površni. Ono što budete obavili na brzinu poslije ćete morati nadoknađivati ili ponavljati. Zato se malo više potrudite i izbjeći ćete moguće probleme. Mogli biste se sporječkati zbog ljubomore, drugih ljudi ili neriješenih problema iz prošlosti. Potrudite se da uskladite slobodno vrijeme s partnerovim te ga provedite zajedno.

Bik

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Nisu isključeni zanimljivi susreti, ljubavne ponude i nova poznanstava. Očekuje vas izlazak u društvu raspoloženih osoba, putovanje koje nestrpljivo iščekujete ili poznanstvo koje će vašu svakodnevnicu obogatiti novim iskustvima. Dokazaćete se kao uspješan organizator, posebno kada su u pitanju marketing i trgovina.

Blizanci

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Ako priroda vašeg posla iziskuje kontakte i komunikaciju s ljudima, zadržite prisebnost ma koliko vas nečije izjave nervirale. Iako se već od jutra mnogo toga neće odvijati po planu, tokom popodneva sve ćete dovesti u red. Brinite za svoje zdravlje! Hroničnim bolesnicima će, uz njihove redovne lijekove, koristiti i vitamini.

Rak

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Otvaraju vam se mogućnosti vezane za visoko obrazovanje, odnose s inostranstvom i uopšteno ciljeve vezane za profesionalnu budućnost. Iako nećete biti potpuno sigurni šta bi trebalo da učinite ili odlučite, pustite da se sve malo slegne i u miru donesite odluku. Neočekivan, ali pozitivan događaj u vašem domu zahtijevaće novčani trošak.

Lav

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Izgledna je napetost u porodičnom okruženju, a centralna tema rasprave biće finansije. Ne ispuštajte iz vida dugovanja i kreditne obaveze! Zdravstveno ste veoma dobro, ali ne bi bilo loše da počnete sa upražnjavanjem fizičke aktivnosti. Nova ljubav neke će podstaknuti na uljepšavanje.

Djevica

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Ne trošite vrijeme i energiju na osobe koje to ne zavređuju. Ako vas neko gnjavi svojim problemima, a vi niste raspoloženi, jer imate svojih briga, odmaknite se – bitno je da ne započinjete svađu. Ako ste ljuti ili nervozni, radije potrošite negativnu energiju fizičkim radom ili sportom. Neki bi mogli patiti od želučanih tegoba.

Vaga

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Još uvijek je aktivno vaše polje tajnih neprijatelja pa bi trebalo da budete obazrivi. Još ništa ne činite. Dratične promjene slijede tokom sljedeće sedmice. Izvjesne okolnosti će se promijeniti u vašu korist. Emotivni dio vam je iz nekog razloga nejasan i ne znate kako da ga sagledate, bilo kog da ste statusa. Tek od sredine sljedeće sedmice situacija će se promijeniti. Do tada ne pokrećite ozbiljne priče i uzdržite se od ulaska u vezu ako ste slobodni.

Škorpija

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Radićete mnogo i biti pod stresom, ali vlastita postignuća pokazaće vam kako ništa nije uzaludno. Pripremate li se za ispit ili test, pozvaćete kod sebe kolege i učiti kroz zabavu i druženje. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci, naročito ako ste u ozbiljnoj vezi, dok će ostali imati priliku dobro se zabaviti u društvu zanimljive osobe.

Strijelac

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Mogući su povjerljivi razgovori s ukućanima ili usuglašavanje stavova s rodbinom u pogledu značajnih porodičnih pitanja. Ako ste se ponijeli neodgovorno prema partneru, pokušajte ga privoljeti na razgovor. Vodite računa da razgovor bude obavljen u četiri oka, odnosno bez učestvovanja ostalih ukućana.

Jarac

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Nećete dopustiti da vam bilo ko pokvari raspoloženje ili planove. Osjetićete visoku motivisanost i krenuti u ostvarivanja. Većinu problema rješavaćete diplomatski i mirnim putem. Poslovima ćete pristupiti oprezno i biti spremni na dugotrajne napore. Dan je povoljan za usvajanje novih znanja, čitanje i prikupljanje informacija.

Vodolija

dnevni horoskop za 29.03.2023.
Predstoji vam dan pun obaveza, ali bićete dobro fokusirani pa ćete lako nadoknaditi zaostatke. Mučiće vas činjenica što vam finansije ne dopuštaju veći novčani trošak. Nešto ste zacrtali da morate kupiti i to vam ne da mira. I sami znate da to jedino možete postići štednjom. U ljubavi zaigrajte otvorenih karata – drugačije neće ići!

Ribe

dnevni horoskop za 29.03.2023.
S lakoćom ćete sklapati nova poznanstva te osvajati simpatije. Zbližićete se s osobom koja vam se sviđa i cijeli se dan u mislima prisjećati šta ste rekli jedno drugom. Sređujete li papire vezane za boravišnu ili radnu dozvolu u inostranstvu, mogli biste ih uskoro dobiti. Mnogo novca trošićete na sportske rekvizite ili stručnu literaturu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas