Dnevni horoskop za 28.03.2023.

Ovan


Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na vašu koncentraciju. Na vrijeme ispravite svoje propuste, jer uvijek postoji izlaz i dobro rješenje. Partner djeluje raspoloženo. Važno je da postoje dobre namjere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.

Bik

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Potrebne su vam povjerljive informacije, kako biste na vrijeme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspješnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rješenje. Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih mjerila.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje pa pokušavate da promijenite krug saradnika. Izbjegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga ili na nečije “neobično ponašanje”. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.

Rak

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmjerite svoju koncentraciju na rješavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procijenite redoslijed poteza koji vode ka poslovnom uspjehu. Suzdržite se od različitih provokacija, jer nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni i ne morate izražavati sve ono što mislite.

Lav

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namjere pa insistirate na suočavanju. Izbjegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osjećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće vam razgovor.

Djevica

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, jer ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rješenjima. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.

Vaga

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću “zamjenu” ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osjećati uz osobu koju dobro poznajete.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubjeđuju u suprotna rješenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namjere. Važno je da djelujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svijest o ličnoj dominaciji.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Ponekad vaša samovolja, u ophođenju prema kolegama ili pretjerana energičnost u postupcima, djeluje iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili riječi kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika. Partner nema dovoljno razumijevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspoloženje.

Jarac

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg “suparnika”. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš “san o velikoj sreći”, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom životu.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspjeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom djeluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vrijedan rizika.

Ribe

dnevni horoskop za 28.03.2023.
Nema razloga da vjerujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, pretjerana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina. U pokušaju da pravilno riješite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas