Dnevni horoskop za 23.01.2023.

Ovan


Nedostaje vam očekivani stepen povjerenja u određene kolege te zato ne pričate previše o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite dodatnu mjeru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj “blistavi um” i potiskujete osjećanja te tako nepotrebno provocirate svog partnera.

Bik

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred nadređenima, ali još uvijek ne možete da se opredijelite i za najbolje rješenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi ili novi uslovi koji vam se postavljaju. U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

Blizanci

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u radnom okruženju. Dobro procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Partner, za razliku od vas, lakše rješava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Nažalost, nečije samouvjereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.

Rak

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Vjerujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne provjeravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Gubitak s kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja.

Lav

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Nema razloga da se poredite sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primjenjuju drugačije kriterijume o uspješnom poslovanju. Insistiranje na pretjeranim zahtjevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekome smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

Djevica

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine pa pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Ponekad je pamet vrlo “relativna kategorija”. Prije nego što prihvatite nečiju “emotivnu igru”, važno je i da se prethodno dobro upoznate sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

Vaga

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspjeh, a neko pokušava da vam obezbijedi bolje materijalne uslove. Dobar predosjećaj, koji imate, nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Provjerite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate.

Škorpija

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rješenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povjere novu ulogu. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazišli trenutnu situaciju.

Strijelac

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada kolege pružaju značajnu podršku. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Djelujete samouvjereno i dobro raspoloženo dok, nasuprot vama, partner kao da vješto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Provjerite na vrijeme svoje slutnje.

Jarac

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način i pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procjenu. Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa kolegama već da pronađete novo i kompromisno rješenje. Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi “emotivni zid” koji vas udaljava.

Vodolija

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego vaše kolege ili poslovni konkurenti. Pridržavajte se pravila da o uspjehu ne treba previše pričati već treba uspješno djelovati na različitim stranama. U ljubavnom životu, neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbjegavate da priznate svoju “emotivnu slabost”, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagovještavaju.

Ribe

dnevni horoskop za 23.01.2023.
Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspjeh. Važno je da se oslonite na svoj praktični duh i da sačuvate dobar odnos sa kolegama. Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas