Dnevni horoskop za 20.09.2023.

Ovan


Zabrinuti ste za novčanu situaciju, naročito ako je povezana s pitanjem nekretnina ili smještaja. Pazite da na tom planu nešto pogrešno ne procijenite ili rizikujete izvjestan ulog. Na ljubavnom planu očekuju vas mnoga uzbuđenja. Prepustite se trenutku i intuiciji i sve će biti odlično.

Bik

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Iako ćete proživljavati nesvakidašnja iskustva, ljubavna zbivanja neće biti lišena stresa i ljubomore. Pazite šta govorite partneru, jer vam neće tako brzo zaboraviti ako ga uvrijedite. Na radnom mjestu nerviraće vas neučinkovitost i sporost kolega, a naročito greške koje su se mogle izbjeći.

Blizanci

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Bićete aktivniji više nego obično i dobro se snalaziti u novonastalim promjenama. Radoznalost će vas odvesti u centar aktuelnih zbivanja, a pregršt novih informacija neki će iskoristiti i u poslovne svrhe. Partner i vi bićete zaokupljeni svojim poslom pa pazite da se vremenom ne počnete ponašati poput dva stranca.

Rak

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Ukoliko imate problematičan odnos s partnerom, dan je dobar za pomirenje. Pozovite ga na kafu i nemojte ostavljati utisak nesigurnosti. Razgovor bi brzo mogli zamijeniti nježnost i poljupci. Sklonost da probleme rješavate čim se pojave priuštiće vam ugled u poslovnom okruženju. Nakon posla uživaćete u druženju s kolegama.

Lav

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Ne brzajte nikuda – to je najbolji način da predvidite potencijalno neugodne situacije. Obnovite stara prijateljstva ili se ponovno pozabavite hobijem koji ste zapustili. Osim posla i porodice, trebaju vam i drugi podsticaji koji će vas puniti pozitivnom energijom. Poslovna zbivanja biće stresna, a moguća je i žustra rasprava s kolegom.

Djevica

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Okolnosti vam idu naruku pa ćete se dokazati na poslovnom planu. Izlasci i telefonski pozivi će se intenzivirati pa ćete biti traženi na sve strane. Partnerov postupak uvjeriće vas u dubinu njegovih osjećanja. Razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, a oni koji su na početku veze upoznaće partnera s roditeljima ili prijateljima.

Vaga

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Teško ćete se uklopiti i prilagoditi stavu većine, a to će biti potrebno želite li ostvariti zacrtane ciljeve. Neplanirani troškovi dogodiće se zbog kvara kućanskog aparata ili pogrešnih procjena prilikom kupovine. U ljubavi možete očekivati uzbudljiv susret ili otkriće. Partner će vas podržavati i pomoći riješiti niz problema.

Škorpija

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Mnogi će prekovremeno ostajati na poslu, često biti odsutni iz kuće i sve manje pažnje posvećivati onima koje vole. Bićete toga svjesni pa ćete razmišljati o promjeni ili na drugi način pokušati smanjiti svoje obaveze. Ako ste se tek zaljubili, u vama će bujati nestrpljenje. Postojaće naznake da i suprotna strana slično osjeća.

Strijelac

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Ako vas partner nervira i nemate strpljenja odgovarati na njegova pitanja, nemojte se svađati. Nađite izduvni ventil u dobrom društvu ili sportskim aktivnostima. Zapisujte sve bitne podatke i informacije i dobro se pripremite prije sastanka ili izlaganja. Suzdržite se od zadiranja u tuđu intimu, bez obzira što imate poštene namjere.

Jarac

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Posao će biti izvor zabave i prijateljske saradnje, više nego opterećenje i naprezanje. Znalački ćete se postaviti u svakoj situaciji, biti inicijator promjena i novih ideja. Slobodni neće težiti osvajačkim aktivnostima nego uživati u dobrim prijateljstvima, dok će ostali biti zadovoljni onim što imaju. Poslovno putovanje otvoriće vam nove mogućnosti.

Vodolija

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Partner će vam zamjeriti što svima uvijek skačete u susret, a njega zanemarujete ili ignorišete. Posložite prioritete i odobrovoljite partnera izlaskom na romantičnu večeru. U poslu će vas najviše opterećivati napet odnos sa šefom i njegova sve veća očekivanja, koja će vam se na trenutke činiti pretjeranima i nerealnima.

Ribe

dnevni horoskop za 20.09.2023.
Mogli biste biti poslani na poslovno putovanje, a neki među vama putovaće turistički. Bićete prisutniji u javnom i društvenom životu. Pazićete kako se ponašate, šta oblačite i s kim izlazite. Bitno vam je da ostavite dobar utisak, a to će vam poći za rukom. Ako ste u vezi, razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, preseljenju ili roditeljstvu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas