back to top

Dnevni horoskop za 18.04.2023.

Ovan


S lakoćom ćete istaknuti svoje potencijale. Očekuju vas novčani dobici povezani s prijašnjim ulaganjima. Agresivnost i borbenost neke od vas natjeraće da učine ključni korak u svojoj karijeri, makar uz napore i stres. Poboljšana koncentracija uveliko će vam pomoći u svim nedaćama, najviše u ljubavnim.

Bik

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Doživljavaćete ljubavna zbivanja previše lično pa i preuzimati odgovornost za situacije koje s vama nemaju veze. Bitan vam je osjećaj unutrašnje sigurnosti koju ćete htjeti crpiti iz ljubavi, ali partner će biti okrenut sebi, a ne vama. Nemojte mu to otvoreno zamjeriti, jer možda je samo loše volje.

Blizanci

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Poslovni život vam je pod odličnim planetarnim uticajima pa slobodno dajte zamaha svojim ambicijama! Aktuelizovaće se poslovi vezani za medije, trgovinu i pružanje raznih usluga i informacija. Podržite partnera u njegovim poslovima, jer će to pozitivno uticati na vašu budućnost i zajednički život.

Rak

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Iako ćete tjerati svoju volju, više uspjeha ćete polučiti osluhnete li potrebe okoline. Uspijete li svoju kreativnost i vrline istaknuti na najbolji način, otvorićete put ka ostvarenju cilja. Živjećete u skladu sa svojim novčanim mogućnostima i to će biti razlog za vaš unutrašnji mir i osjećaj zadovoljstva.

Lav

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Omiljeni ste i nezamjenjivi u radnoj okolini. Neposrednošću i prijateljskim gestama stvorićete sebi krug novih prijatelja. Uživaćete u spoznaji da se oko vas formira grupa istomišljenika. Slobodni će sve više razmišljati o jednoj šarmantnoj osobi, a zauzeti biti izloženi drugim iskušenjima – flert s nekim poprima ozbiljnije razmjere.

Djevica

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Napetost i nervoza koju osjećate posljedica su poslovnih zaostataka ili zaostataka u učenju. Napravite plan kako se riješiti tih zaostataka po danima i prioritetima, jer iscrpljujući se od posla niste nikome od koristi. Pokušajte se opustiti sportom ili šetajući u prirodi, najbolje uz osobu koja vam je draga i ugodna za razgovor.

Vaga

dnevni horoskop za 18.04.2023.
S partnerom ćete uspostaviti vrlo kvalitetan odnos, čak i ako ste bili u svađi. Razgovaraćete o nekim temama kojih se prije niste doticali i shvatiti da su vas životne okolnosti udaljile jedno od drugog. Samci će ostvariti poznanstvo putem prijatelja, a planete podržavaju takve susrete i idućih dana.

Škorpija

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Kriza u koju je upao vaš i partnerov odnos je kratkotrajna, ali vam uzima puno energije. Mnogo je napora potrebno uložiti da biste riješili nesporazume i izveli stvari među vama na čistac. Što se tiče vašeg posla, ne ignorišite greške koje vam se događaju, jer bi posljedice mogle biti daleko veće nego što vam se sada čini.

Strijelac

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Odlično su vam aspektirana putovanja, inostranstvo i sport, a oni koji se bave duhovnim radom doći će do dubljih spoznaja o sebi. Slobodne će privući neko koga znaju iz viđenja, ali kako je do kontakta još dalek put, vrijeme je da nešto preduzmete. Šarma vam neće nedostajati pa hrabro istupite s prijedlogom za večernji izlazak.

Jarac

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Pojačajte mjere predostrožnosti kako biste izbjegli nepotrebne kupovine i troškove ili nasjeli na nečije lažno obećanje. Bićete izloženi partnerovim lošim raspoloženjima i ljubomori, a ni vi mu nećete ostajati dužni pa nisu isključene svađe. Pri sređivanju pravnih pitanja i kod sudskih sporova, naići ćete na nepotrebno odugovlačenje.

Vodolija

dnevni horoskop za 18.04.2023.
Bićete neobjektivni i zaokupljeni sobom te zanemariti partnera. Uključite ga u svoje planove, pokažite mu da vam je stalo do njegovog mišljenja. Samci, ako niste spremni za trajniji odnos, kratko vrijeme samoće biće vam od veće koristi nego površna veza koja će vas samo iscrpiti. Pripazite na zdravlje, naročito na probavu.

Ribe

dnevni horoskop za 18.04.2023.
U intenzivnom ste razdoblju u kojem će mnogi događaji dobiti na važnosti. Probojniji ste i sve češće želite da se vaša riječ čuje. Otkrićete nove životne sadržaje koji odgovaraju vašem temperamentu. Roditeljima među vama predstoje ozbiljni razgovori s tinejdžerima, naročito ako su popustili u učenju.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas