back to top

Dnevni horoskop za 14.02.2024.

Ovan


Bićete mudri i promišljeni te se pravovremeno osigurati od nepredviđenih okolnosti koje bi mogle poslove usmjeriti na neželjeni kolosijek. Ostvarićete uspjeh na kursu ili studiju te položiti ispit. Slobodne će obuzeti pozitivan ljubavni predosjećaj, a vezani će otkriti nove mogućnosti za uživanje udvoje.

Bik

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Vaše reakcije će biti proturječne i drugima teško shvatljive. Sitnice će vas izbaciti iz takta. Doživjećete razočarenje u neke ljude, ali nećete dugo biti ljuti. Rješavanje finansijskih pitanja neće ići glatko pa ne forsirajte razgovor o povišici. Mogli biste raditi prekovremeno, što će vam pokvariti planove za veče.

Blizanci

dnevni horoskop za 14.02.2024.
U vama će procvjetati zanimanje za umjetničkim izražavanjem. Bez obzira na posao koji obavljate, otkrivaćete svoje talente. Komunikativni ste i lako sklapate poznanstva, a korisni kontakti koje sada sklopite uskoro će vam pomoći napredovati u karijeri. Mogli biste bez problema privući osobu na koju ste “bacili oko”.

Rak

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Vrijeme ćete najradije provoditi u druženju. Nova poznanstva mogu vam osvijetliti put do poslovnog uspjeha pa ćete zainteresovati potencijalne partnere za svoje ideje. Pozitivni pomaci u ljubavnom životu ispuniće vas samopouzdanjem, ali nemojte se do kraja opustiti. Osoba koja vam se sviđa prilično je prevrtljiva.

Lav

dnevni horoskop za 14.02.2024.
U vašem životu sve je više promjena. Moraćete više raditi, prilagođavati se ili donijeti nove odluke. Bilo da su u pitanju posao ili privatni život, moguć je prekid jednog odnosa i početak novog. Bićete odlučni u namjeri da pratite svoje potrebe. Intuicija će biti vaše oružje u poslovnim pregovorima, ali i onda kada budete htjeli privući nekoga.

Djevica

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Budući da ste u stresnom razdoblju, briga za zdravlje mnoge će podstaknuti da poboljšaju kvalitet života. Ako ste primijetili da se umarate brže nego inače, dobro bi bilo provjeriti krvnu sliku i zdravije se hraniti. Na radnom mjestu dobro pazite šta govorite, jer bi neko vaše riječi mogao izokrenuti i prenijeti ih nadređenoj osobi.

Vaga

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Bićete odlično raspoloženi, što će primijetiti svi oko vas. Riješićete se pritisaka koji su bili usmjereni prema vama. Lakše ćete komunicirati s okolinom, od čega će najviše koristi imati vaši prijateljski i ljubavni odnosi. Nečije udvaranje podiže vam raspoloženje, ali i navodi na preispitivanje svega što vam se u posljednje vrijeme događalo na emotivnom planu.

Škorpija

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Odnos s partnerom trpiće negativan uticaj okoline, kao što su prisustvo nekih osoba ili finansijskih problema. Najviše problema zadavaće vam ukućani. Čak iako vam ne polazi za rukom da shvatite šta muči vaše roditelje, pravite se da ih razumijete. Tako ćete izbjeći većinu neugodnih situacija.

Strijelac

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. Otklonićete prepreke u komunikaciji s bližnjima ili poboljšati kvalitet međuljudskih odnosa. Razmišljaćete o uzbudljivoj večeri i ljubavnom susretu pa ćete popodne provesti ispred ormara, birajući šta ćete obući.

Jarac

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Iako vam se iza svih poslovnih napora smiješi uspjeh, put do ostvarenja ideja biće mukotrpan i trnovit. Moraćete pribjeći dobro isprobanim, ali i posve novim metodama, savladati nove vještine, pristajati na ustupke i biti otvoreni za promjene. Neko će vas ugodno iznenaditi pohvalom ili komplimentom.

Vodolija

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Postaćete obzirniji i tolerantniji prema drugima te iskazati svoje vrline i kvalitete, naročito u međuljudskim odnosima. Preprekama i zavrzlamama pristupaćete na mudriji način, a napetost usmjeriti na fizički rad ili razne rekreativne sadržaje. Bitan susret, nakon kojeg će se sve ubrzati, mogao bi proteći u znaku zaljubljivanja.

Ribe

dnevni horoskop za 14.02.2024.
Izostane li podrška kolega i šefova, nemojte dramatizovati. U dobrom ste razdoblju pa, štogod da se desi, nije nešto što vam može dugoročno naštetiti. Sami sebi ćete biti kočnica u uspostavljanju dobrih međuljudskih odnosa, a vaša tvrdoglavost jedan je od glavnih krivaca. Ipak, sve će to biti samo odraz vašeg lošeg raspoloženja.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas