Dnevni horoskop za 12.01.2023.

Ovan


Zabrinuti ste zbog nečijih riječi i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, prije nego što zvanično otkrijete svoje namjere. U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija, koju prepoznajete u ponašanju, nego osjećaj emotivne rezignacije i nesigurnosti koji vas prati.

Bik

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem – dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani. Ponekad prvi utisak umije lako da zavara; nema razloga za paniku. Pred voljenom osobom pokušavate da djelujete tajanstveno, ali ne uspijevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumijevanje.

Blizanci

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Provjeravate da li se neko poigrava vašim povjerenjem ili je u pitanju zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa. Stvari koje po vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepovjerenja i ima drugačije stavove.

Rak

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom pa na različita pitanja odgovarate samouvjereno i u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem da se vaše ime nalazi na “listi odabranih”. Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju – slobodno više uživajte u zajedničkim trenucima nježnosti i maštanja.

Lav

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Pretjerujete sa različitim zahtjevima koje postavljate pred kolege. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfiktne odnose sa jednom uticajnom osobom. Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi nesporazumi kulminiraju.

Djevica

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih “osjetljivih tema”. Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe.

Vaga

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Djelujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da vam neko okrene leđa ili da vas optužuje za zajednički neuspjeh. Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u vašem emotivnom dometu.

Škorpija

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Osjećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promijenite svoje ponašanje, prije nego što izgubite naklonost ili podršku kod bliskih kolega. Smeta vam osjećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak kao da ste iznenada “zapostavljeni” u nečijim planovima.

Strijelac

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u određenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocjenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet. Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti.

Jarac

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Djelujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, smišljenom taktikom umijete da privučete nečije interesovanje. Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Potreban vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osjećanja i da osjetite intimnu sreću.

Vodolija

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primjećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato djelujete napeto u komunikaciji sa kolegama. Nažalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili mjeri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša vaše ideje.

Ribe

dnevni horoskop za 12.01.2023.
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namjere. Izbjegavajte situacije u kojima se osjećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj “svijet tišine” ili da se odričete ličnog užitka.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas