Dnevni horoskop za 08.03.2023.

Ovan


U centru pažnje biće ugovori i parnice – nešto ćete potpisati ili dobiti rješenje. Ambicioznosti vam neće nedostajati. Imaćete cilj pred sobom i biti sve pripravniji za njegovo ispunjenje. Krajem dana nestaće vam energije, žalićete se na umor i nervozu. Druženje s nekim ljudima vas iscrpljuje.

Bik

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Bićete puni ideja, a u ophođenju s klijentima ili poslovnim partnerima krasiće vas uvjerljivost. Vaša pričljivost će biti dobrodošla, jer ćete se izražavati podjednako precizno i duhovito. Ipak, jurnjava za poslom i kućne obaveze smanjiće volju za romantikom pa kad partner poželi bliskosti s vama, umor će vam biti izgovor.

Blizanci

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Nikakav napor vam neće predstavljati problem. Čime god se bavili i štogod radili, uvijek će se naći neko ko će vam pomoći. Moguće su ugodne vijesti iz inostranstva. Odnos s partnerom obilježiće prolazne trzavice, ali opet ne toliko velike da ne biste sve mogli riješiti razgovorom.

Rak

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Mnogo toga odvijaće se u životima vaših roditelja ili rođaka po pitanju porodične imovine, vlasništva nad nekretninom i slično. U dogovorima ćete se razilaziti, svaka će strana tjerati po svome. Ako ste u vezi, pozabavite se problemom dosade i predvidivosti. Preduzmite nešto i popravite svoje i partnerovo raspoloženje!

Lav

dnevni horoskop za 08.03.2023.
U idealnom ste razdoblju za promjene pa nemojte žaliti uloženog truda. Uhvatite se ukoštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s pravim razlozima neslaganja. Ako krećete na put, vozite oprezno i ne gubite vrijeme na usputne kafe i duge razgovore.

Djevica

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Ako želite nekoga zavesti ili smatrate da je vrijeme za povišicu ili napredovanje, dan je odličan za odvažno djelovanje. Znaćete se nametnuti šarmom i dobiti ono što smatrate da vam pripada. S novcem postupajte opreznije. Dan nije pogodan za odlazak u kupovinu, jer ćete se preračunati i previše potrošiti.

Vaga

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Mogli biste učestvovati na novom poslovnom zadatku, koji će zahtijevati prekovremeni rad ili putovanje u inostranstvo. Večernji sati donose osjećaj umora, ali i zadovoljstva, jer ste mnogo toga stigli na vrijeme i do kraja obaviti. Opustite se uz dobru knjigu ili mirišljavu kupku.

Škorpija

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Planete upućuju na mogućnost skrivenih ljubavi, obnavljanje bivših veza i odgode emocionalnih poduhvata. Osoba u koju ste zaljubljeni drži se suzdržano, ali to ne znači da nemate šansi. Pred vama su prelomne emotivne okolnosti koje će izvući maksimum iz vas. Iznenadićete se kada shvatite na šta ste sve spremni da biste dobili ono što želite.

Strijelac

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Ako se želite nekome svidjeti ili ga bolje upoznati, nemojte se sputavati. Vaše šanse biće veće nego inače pa upriličite susret sa simpatijom. Bićete vrijedni i radišni pa bi vam nakon radnog vremena dobrodošlo malo vježbanja, šetnja, igra s djecom u snijegu ili bavljenje hobijem. Telefonom ćete se čuti s nekim koga dugo niste vidjeli.

Jarac

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Mnogo toga biće vam nejasno i zbrkano. Vaše želje i očekivanja u raskoraku su sa stvarnim mogućnostima, barem što se današnjeg dana tiče. Nećete moći uticati na partnerove odluke i imaćete osjećaj da druga strana radi sve po svome. Zbog pada raspoloženja mogli biste se povući u sebe i za druge biti nedostupni.

Vodolija

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Nećete imati vremena za dokolicu. Uživjećete se u tek otkrivene aktivnosti i nove poslove. Planete će vas činiti radoznalima, podsticati znatiželju i zanimanje za razne vrste znanja. Dan je pogodan za kontakte s osobama koje žive u drugim mjestima, gradovima ili državama.

Ribe

dnevni horoskop za 08.03.2023.
Očekuje vas veći priliv prihoda, ali i troškova. Obilazićete banke i pošte te pokušati platiti što više računa. Bićete svjesniji koliko vrijedite i možete, ali će vam zasmetati površnost radnih kolega i šefova koji vas ne doživljavaju dovoljno ozbiljno. Vrijeme je da drugima pokažete šta možete.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas