back to top

Dnevni horoskop za 06.02.2024.

Ovan


Poželjećete da u svoj život unesete više promjena i izazova. Radićete nešto što vas veseli, a neki će novi intelektualni podsticaj pronaći na kursu stranih jezika, računara, slikanja, sviranja i slično. Nije isključeno da tako steknete novo društvo pa i novu simpatiju.

Bik

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Rješavaćete novčanu problematiku s partnerom i doći do rješenja s kojima ćete smanjiti životne troškove. Iako vam je ljubavni život pun strasti i zanosa, skloni ste pretjerivanju i naporni svom partneru. Ako ste tek ušli u vezu, ne igrajte se detektiva. Ne raspitujte se o partnerovoj prošlosti i njegovim bivšim vezama.

Blizanci

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Planetarni uticaji sve više su na vašoj strani pa ih iskoristite za otklanjanje problematičnih životnih situacija. Ukoliko vodite sudski proces ili imate neki drugi problem pravne prirode, sada bi se sve moglo okrenuti u vašu korist. U ljubavi ne okolišajte – druga strana od vas očekuje malo više incijative.

Rak

dnevni horoskop za 06.02.2024.
U nekim situacijama nećete znati kako reagovati ili jednostavno nećete imati volje. Svojim mrkim izrazom lica drugima ćete dati do znanja da niste raspoloženi za druženje. Neko veseo i spontan ipak će vam uspjeti izmamiti osmijeh i učiniti da se bolje osjećate.

Lav

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Društveni odnosi zadovoljiće vaša očekivanja. Privlačiće vas duhovite osobe s kojima možete povesti neobavezne razgovore. Privlačićete pažnju svojim širokim načinom razmišljanja pa će vas mnogi smatrati idealnom osobom za davanje savjeta. Nekome ćete pomoći da shvati uzroke svojih problema.

Djevica

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Moraćete voditi više računa o ljudima s kojima poslujete. Nemojte nikome govoriti šta planirate, naročito ako ste jedan od kandidata za bolje radno mjesto. Moraćete imati potpunu tišinu kako biste se skoncentrisali. Pamtićete nebitne informacije, a one značajne će vam, iz nekog razloga, promicati.

Vaga

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Ljubavna veza vam je na emocionalnom vrhuncu. Partner sve otvorenije iskazuje želju za životom udvoje, dok se oni u braku relativno dobro slažu. Ako vaš odnos potresa kriza, ima nade za nove početke. Zbog poslova u drugom gradu krenućete na put, proširiti krug poznanika i upoznati se s novim metodama poslovanja.

Škorpija

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Bićete razdražljivi pa će vam biti teško djelovati smireno u situacijama koje vas iritiraju. Neki će se žaliti na nesanicu, a drugi na tjeskobu. Intuitivno ćete predosjetiti neke događaje pa je dobro obratiti pažnju na unutrašnji glas. Mogli biste rješavati problem dugovanja ili neku nepravilnost na komunalnim računima.

Strijelac

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Umoriće vas međuljudski kontakti. Mogli biste učestvovati u svađi vama dragih osoba, ali izbjegnite ulogu pomirioca. Pustite da posvađani sami riješe svoj problem. Ljubavni partner zamjeriće vam se zbog neispunjenog obećanja ili neodgovornosti. Mogli biste mu ozbiljno zaprijetiti prekidom odnosa.

Jarac

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Najviše zbivanja očekuje vas na radnom mjestu. Mogli biste se raspravljati s kolegom i posvađati se oko situacije koja nema veze s poslom. Pojedinosti iz porodičnog života nemojte iznositi pred drugima. Jezik će vam biti brži od pameti pa biste mogli reći nešto što ne smijete. Moguć je odlazak doktoru zbog manjih tegoba.

Vodolija

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Dan je stvoren za nove ljubavne početke. Ako ste zapostavili partnera, oraspoložite ga malim poklonom ili se potrudite da veče provedete skupa. Mnoge će pokretati kreativna energija pa, ako ste zbog nedostatka slobodnog vremena zanemarili hobije, ponovno ćete se njima baviti. Uživaćete u muzici, slikarstvu, plesu.

Ribe

dnevni horoskop za 06.02.2024.
Neko će vas gnjaviti svojim problemima, potpuno ignorišući da i vi imate potrebu pričati o svojima. Zasmetaće vam odsustvo saosjećajnosti kod te osobe. Ako ste započeli građevinske radove u kući, nagledajte šta i kako rade izvođači. Pravovremeno se s majstorom dogovorite oko cijene njegovih usluga.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas