Dnevni horoskop za 05.05.2023.

Ovan


Promjene u ljubavnim odnosima nastaće kao posljedica vaših ambicija. Možda vaše želje neće biti u skladu s partnerovim težnjama, ali to vas neće previše brinuti. Željećete da mnogo toga bude po vašem i neće vas previše brinuti sviđa li se to drugoj strani ili ne.

Bik

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Planete vam omogućuju da pospiješite razumijevanje s partnerom, a češći izlasci pojačaće uzajamna osjećanja. Samci, pripremite se za nova ljubavna uzbuđenja, jer nije isključeno da baš danas nekog upoznate. Na poslu ćete briljirati – vaša istaknuta kreativnost rezultovaće raznovrsnim, ali originalnim idejama.

Blizanci

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Moraćete se prisiliti da dovršite zadatke koji podliježu rokovima. Kolege će biti rastrčani na sve strane pa nećete moći računati na njihovu pomoć. Bićete osjetljivi i svakome naći neku zamjerku. Budući da takvo ponašanje može narušiti ljubavne i prijateljske odnose, bolje kontrolišite šta kome govorite.

Rak

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Planetarni položaji idu u korist svima koji imaju ljubavnih problema pa su moguća izmirenja i novi počeci. Uživaćete u partnerovom zagrljaju i otvoreno izražavati osjećanja. Mogli biste praviti planove o zajedničkoj budućnosti ili proširenju porodice. Ako se bavite javnim poslom ili imate javni nastup, dobro se pripremite!

Lav

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Nova poznanstva sklapaćete preko poznanika ili rodbine. Osjetićete potrebu za kvalitetnijim provođenjem slobodnog vremena pa ćete dan provesti u biranom društvu. Ako vas muči ljubavna dilema, podijelite je s partnerom. Iznenadiće vas njegov odlučan stav da vam izađe u susret ili nešto objasni.

Djevica

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Zahvaljujući smislu za praktično i komunikacijskim vještinama, uživaćete podršku od šefova. Uvidite li da partnera nešto muči, podstaknite ga da vam se otvori. Dan je odličan za ljubavne razgovore i pokušaje pomirenja. Slobodnjacima se smiješi dobra prilika – s nekim stalno razmjenjujete poglede pa će i do susreta brzo doći.

Vaga

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Osjetićete pad koncentracije pa se nemojte zatrpavati poslom, jer ćete ga teško završiti. Neki će rješavati stambeno pitanje ili ulagati u nekretnine, drugi će pak imati napete odnose s ukućanima. Izazivaćete nečije negodovanje nepromišljenim postupkom ili se s nekim upustiti u besmislenu raspravu.

Škorpija

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Ugodna čavrljanja s poznanicima i prepričavanje zanimljivih događaja biće glavna dnevna aktivnost. Za posao ili kućne obveze nećete biti zainteresovani, ali drugi će mnogo toga uraditi umjesto vas pa se vaši poslovi neće gomilati. Ljubavna zbivanja postaju sve zanimljivija – preko prijatelja saznajete da se neko zanima za vas.

Strijelac

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Nemojte biti tvrdi prema tuđim mišljenjima i sugestijama. Ako se kolega našali na vaš račun, nemojte mu to zamjeriti nego se i sami nasmijte. Dobićete poslovnu ponudu koja će vas iznenaditi pa će vam trebati malo više vremena za odluku. Na zdravlje pripazite, jer ste u razdoblju pojačanog utroška energije.

Jarac

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Povećava se vaša kreativnost i zanimanje za intelektualne poslove. Dan je odličan za pregovore i kratka putovanja. Imate dobru sposobnost procjenjivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćena osjećanja. Neko će vas zadiviti pri prvom susretu, ali nemojte djelovati na osnovu prvog utiska.

Vodolija

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Ljubavna zbivanja biće burna. Naglost vam nije svojstvena, ali danas biste mogli reagovati na način da ćete i sami sobom biti iznenađeni. Ako vas neko snažno fizički privlači, teško ćete mu moći odoljeti čak iako ste u vezi. Mučiće vas moralne dileme pa ćete trošiti energiju da kontrolišete potisnutu strast i osjećanja.

Ribe

dnevni horoskop za 05.05.2023.
Očekuje vas prolazno neraspoloženje. Nećete imati dovoljno energije da se uhvatite ukoštac s obvezama, koje će se samo nakupljati. Iznenadna posjeta poremetiće vam planove baš u trenutku kada se budete željeli odmarati. Neke veze ili brakovi naći će se na iskušenju. Nećete lako moći odoljeti udvaranju uporne i privlačne osobe.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Popularno danas