back to top

Talentirana Karla Pupis oduševila novim singlom “Idemo dalje”

Nakon tri uspješna singla “Novi dan”, “Gdje god” i prethodnog “Kao voda”, Karla Pupis predstavlja novu plesnu pjesmu “Idemo dalje”. Mlada pjevačica se polako, ali sigurno probija na hrvatsku glazbenu scenu, a ako je suditi po novom singlu, uspjeh joj je zagarantiran.

Kao i u prethodnim pjesmama, autorsko-producentski tim je ostao isti – glazbu je napisala Ines Prajo, a tekst je djelo Arijane Kunštek. Aranžman potpisuje Ivan Popeskić.

Talentirana Karla Pupis oduševila novim singlom "Idemo dalje"

“Idemo dalje” spoj je Karlinog posebnog vokala i zavodljivog ritma koji će vas osvojiti na prvo slušanje. Odličan spot za pjesmu osmislili su Ira Tomić i John Kardum iz produkcije Ira&John. Rezultat Karline mladosti i iskustva dvaju redatelja cjelina je koja je savršeno spojila glazbu, tekst i riječi u vrhunski audiovizualni proizvod.

U glazbu je zaljubljena od djetinjstva, a svoju karijeru gradi od devete godine kada je krenula u osnovnu glazbenu školu. Iskustvo je stjecala na brojim dječjim festivalima i dobitnica je brojnih nagrada. Mladu glazbenicu posebno je istaknuo nastup na 17. Čansonfestu 2021. godine kojim je osvojila nagradu publike za skladbu “Kako da ti rečen hvala”.

www.obican.info

Popularno danas